Drukkerij voor volumes catalogi, boeken, brochures, tijdschriften!
Telefoon: +32 3 500 9508 - Email: info@printhouse.be

Hard- en softcover catalogi

Catalogus drukken voor een scherpe prijs

Catalogus drukken? Wij drukken uw catalogi voor een scherpe prijs. Printhouse Benelux is de specialist in prepress, het drukken van catalogi en nabewerking. U kunt bij ons online een offerte aanvragen of contact opnemen voor informatie en advies.

De specialist in catalogus drukken

Printhouse Benelux is een grafimedia bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het drukken van hoge volumes. We drukken catalogi voor toonaangevende merken en organisaties in België, Nederland en Luxemburg. We zijn thuis in het gehele proces. Van aanlevering en aanpassen van bestanden tot nabewerking en distributie. Omdat we al vele jaren werkzaam zijn in de branche hebben we veel ervaring. U kunt daarvan profiteren!

Catalogus drukken en online publiceren?

Wilt u uw catalogus laten drukken maar ook online beschikbaar maken? Dan weet u dat bestandsuitwisseling cruciaal is. Tenslotte wilt u dit proces zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Printhouse Benelux kan u adviseren en bovendien de uitvoering verzorgen.

Een offerte voor het drukken van hardcover boeken?

Heeft u vragen over Printhouse Benelux of de keuzes die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct al een offerte voor het drukken van uw catalogus? Neem dan contact met ons op. Het is vrijblijvend en we helpen u graag!

Spannende drukwerk vragen?

Bij Printhouse Benelux staan we altijd klaar voor al uw drukwerk vraagstukken.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend en direct een offerte op!