Drukkerij voor volumes catalogi, boeken, brochures, tijdschriften!
Telefoon: +32 3 500 9508 - Email: info@printhouse.be

Mileu

Oog voor drukwerk en voor duurzaamheid

Printhouse Benelux biedt u de mogelijkheid FSC gecertificeerd drukwerk te leveren. Hierbij zijn grondstoffen van gecertificeerd papier c.q. hout verwerkt. De keten van een FSC gecertificeerd product begint bij verantwoord bosbeheer en eindigt bij de consument.

Bij een gesloten keten zijn alle schakels gecertificeerd. De FSC certificering gaat dan ook verder dan de oorsprong van het papier. Het omvat ook arbeidsomstandigheden en andere milieuaspecten. Daarom werkt Printhouse Benelux bijvoorbeeld ook met milieuvriendelijke inkten! Neem contact op voor meer informatie over onze technieken en werkwijze.

Efficiency en duurzaamheid

Het milieu wordt niet alleen gespaard door het gebruikt van FSC drukwerk. Ook een efficiënte inrichting van het productieproces en de productieomgeving helpt de duurzame maatschappij. Denk daarbij aan het besparen van ruimte door centrale en slimme opslag en overslag.

Ook efficiënt omgaan met data en de verzending ervan biedt mogelijkheden waaraan we niet voorbijgaan. En ook onze gebouwen zijn duurzaam. Wanneer duurzaamheid u aanspreekt of zelfs een van uw eisen is bij de selectie van een drukwerkleverancier, dan is Printhouse Benelux u graag van dienst!

Spannende drukwerk vragen?

Bij Printhouse Benelux staan we altijd klaar voor al uw drukwerk vraagstukken.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend en direct een offerte op!