Drukkerij voor volumes catalogi, boeken, brochures, tijdschriften!
Telefoon: +32 3 500 9508 - Email: info@printhouse.be

Logistiek

Logistiek rond uw drukwerk

Als full-service grafimedia bedrijf helpen we onze klanten met een totaaloplossing voor grote orders. Dat betekent dat we ook de logistiek rond de distributie van het drukwerk verzorgen.

Voor veel van onze klanten betekent dat een kostenbesparing omdat het drukwerk ‘af drukker’ rechtstreeks bij distributiepunten wordt afgeleverd of zelfs bij de geadresseerden zelf. Printhouse Benelux heeft alle middelen om de technische en de fysieke distributie voor u te verzorgen!

Voorraad en nalevering

Voor onze klanten bieden wij de mogelijkheid om drukwerkvoorraden veilig op te slaan en te beheren. Op die manier kunnen we volgens planning of juist op aanvraag naleveren. Indien gewenst kunnen wij ook overgaan tot het bijdrukken van een editie of uitgave.

Met het voorraadbeheer zoals onze applicatie “Printmanager” zorgen wij ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent zodat u daar ook weer in de toekomst uw voordeel mee kan doen. Zoekt u een partner die weet wat nodig is om uw drukwerk te verzorgen? Neem dan contact op met Printhouse Benelux!

Spannende drukwerk vragen?

Bij Printhouse Benelux staan we altijd klaar voor al uw drukwerk vraagstukken.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend en direct een offerte op!