Drukkerij voor volumes catalogi, boeken, brochures, tijdschriften!
Telefoon: +32 3 500 9508 - Email: info@printhouse.be

Hardcover boeken

Alles onder één dak

Zowel prepress, het drukken van de hardcover boeken zelf, als de nabewerking vindt u bij Printhouse Benelux onder één dak. U bent er dan ook van verzekerd dat wij het gehele proces beheersen. Bovendien kunnen we u adviseren; van aanlevering van documenten tot de aflevering van uw hardcover boeken.

Hardcover boeken drukken tegen een scherpe prijs

Omdat Printhouse Benelux gespecialiseerd is in het drukken van hoge volumes kunnen we ook uw hardcover boeken drukken voor een scherpe prijs. De kosten voor het drukken van hardcover boeken zijn belangrijk bij uw keuze tussen drukkerijen. Terecht, maar het moet wel goed zijn!

Kwaliteit van hardcover boeken

Omdat we nu eenmaal een grotere drukkerij zijn, hebben we een fors aantal machines die we kunnen inzetten. Niet alleen voor het drukwerk, maar ook voor de nabewerking. Dit betekent voor u dat we u keuze kunnen bieden in kwaliteit, snelheid en prijs!

Door FSC gecertificeerd papier en een productieproces dat verloopt volgens de ISO normen, kunnen we u een standaard kwaliteitsniveau bieden dat hoogstaand is!

Een offerte voor het drukken van hardcover boeken?

Heeft u vragen over Printhouse Benelux of de keuzes die wij u kunnen bieden? Of wilt u direct al een offerte voor het drukken van uw hardcover boeken? Neem dan contact met ons op. Het is vrijblijvend en we helpen u graag!

Spannende drukwerk vragen?

Bij Printhouse Benelux staan we altijd klaar voor al uw drukwerk vraagstukken.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend en direct een offerte op!