Drukkerij voor volumes catalogi, boeken, brochures, tijdschriften!
Telefoon: +32 3 500 9508 - Email: info@printhouse.be

Techniek

Drukwerk technologie en know-how

Printhouse Benelux werkt met de meest moderne machines om uw drukwerk te realiseren. Ons machinepark bestaat uit digitale persen, offset vellenpersen, rotatie offsetpersenrotatie offsetpersen en verschillende soorten afwerkingmachines.

Hoewel technologie een grote rol speelt bij het realiseren van het eindresultaat, zijn het onze vakmensen die hiervoor garant staan. Tenslotte spreken zij met u het gewenste resultaat door en zorgen zij ervoor dat die afspraken nagekomen worden.

Vlekkeloze planning van uw drukwerk

Door de omvang van ons machinepark voor grote orders en omvangrijke oplages bieden wij onze klanten altijd continuïteit. Bij periodiek onderhoud draaien de andere machines gewoon door. En bij eventuele storingen hebben we altijd de mogelijkheid om vergelijkbare machines in te zetten.

Op deze manier bent u verzekerd van drukwerk dat gedrukt wordt op machines die optimaal voor gebruik zijn. Tegelijkertijd geeft het u de zekerheid dat onze machines klaar zijn om uw planning te halen! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw volgende order te bespreken.

Spannende drukwerk vragen?

Bij Printhouse Benelux staan we altijd klaar voor al uw drukwerk vraagstukken.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend en direct een offerte op!